Portálunk szolgáltatásainak igénybevételéhez az Ön internetböngészőjében engedélyezni kell a sütik (cookie-k) és a Javascript használatát is.Technikai feltételek


Robi

Róbert

projekt menedzser

beszerzés - non-food

belépés ideje: 2002 április

A Tescónál mindig továbbléphetsz, mialatt ismereteidet folyamatosan bővítheted. Amilyen ütemben fejlődik a cég, úgy haladhatsz te is előre.

Pályafutásomat Magyarország vezető papírírószer-forgalmazó vállalatánál kezdtem. Munkám már itt is a hipermarketekhez kapcsolódott, mivel részt vettem az üzletek berendezésében és működtetésében, akciók szervezésében és bonyolításában, valamint a központi irodákkal való kapcsolattartásban. Ott hagytam ezt a céget, mert többre vágytam: szélesebb körű kereskedelmi tapasztalatokra, és egy olyan vállalatra, ahol valóban lehetőség van a fejlődésre.

Tescós karrieremet az egyik áruházban kezdtem, először osztályvezetői, később kereskedelmi-igazgatói pozícióban. Hiszem, hogy ezen munkakörökben szerzett tapasztalataim nagyban hozzásegítettek ahhoz, hogy később azonosulni tudjak az áruházi érdekekkel. Két év után lehetőséget kaptam a központi irodában, a működésről a tervezői oldalra kerültem. A támogatói iroda csapatában elsőként a non-food terület specialistájaként, később a non-food, valamint a frissáru- és szárazáru-terület működési vezetőjeként terveztem és koordináltam az áruházak napi és rövid távú működtetését.

Később, a vállalat fejlődésével párhuzamosan ez a pozíció átalakult, mivel a kihelyezések tervezése átkerült a beszerzésre, ezen belül is a „hely, választék és kihelyezés” csapathoz. Ennek a részlegnek lettem a működési vezetője. Munkám kibővült a vállalat kihelyezési stratégiájának rövid és hosszú távú tervezésével, valamint az ezekhez kapcsolódó központi folyamatok kidolgozásával és működtetésével. E munkakörömben beszerzési és adminisztrációs ismeretekkel bővíthettem tudásomat. Megtapasztaltam, hogyan áll össze egy teljes terv, és ezt hogyan valósítják meg az áruházak.

Ismét új beosztásba kerültem, ám ez részben visszavisz a kezdetekhez. Ugyanis újra a támogatási irodán dolgozom, és az áruházakat segítem a jobb kihelyezések megvalósításában. Ebben a pozícióban szorosan együtt kell működnöm a közép-európai csapatokkal, ezáltal ismét újabb lehetőségekkel találom szembe magam, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan újra továbbléphetek.

Tudjon meg többet rólunk:

Áruházak

Áruházban szeretne dolgozni?

Nézze meg, milyen pozíciókat ajánlunk!

Áruházban szeretne dolgozni?

Online bevásárlás

Új üzletágunk tagja lenne?

Jelentkezzen nyitott pozícióinkra!

Új üzletágunk tagja lenne?

Központi iroda

Központi irodai karrierre vágyik?

Tekintse meg álláslehetőségeinket!

Disztribúció

A disztribúció a szakterülete?

Most nagyszerű lehetőségeket kínálunk!

A disztribúció a szakterülete?