Portálunk szolgáltatásainak igénybevételéhez az Ön internetböngészőjében engedélyezni kell a sütik (cookie-k) és a Javascript használatát is.Technikai feltételek


Robi

Róbert

hardlines működési vezető

áruházakat támogató iroda

belépés ideje: 2002 április

A Tescónál mindig továbbléphetsz, mialatt ismereteidet folyamatosan bővítheted. Amilyen ütemben fejlődik a cég, úgy haladhatsz te is előre.

Pályafutásomat Magyarország vezető papírírószer-forgalmazó vállalatánál kezdtem. Munkám már itt is a hipermarketekhez kapcsolódott, mivel részt vettem az üzletek berendezésében és működtetésében, akciók szervezésében és bonyolításában, valamint a központi irodákkal való kapcsolattartásban. Ott hagytam ezt a céget, mert többre vágytam: szélesebb körű kereskedelmi tapasztalatokra, és egy olyan vállalatra, ahol valóban lehetőség van a fejlődésre.

Tescós karrieremet az egyik áruházban kezdtem, először osztályvezetői, később kereskedelmi-igazgatói pozícióban. Hiszem, hogy ezen munkakörökben szerzett tapasztalataim nagyban hozzásegítettek ahhoz, hogy később azonosulni tudjak az áruházi érdekekkel. Két év után lehetőséget kaptam a központi irodában, a működésről a tervezői oldalra kerültem. A támogatói iroda csapatában elsőként a non-food terület specialistájaként, később a non-food, valamint a frissáru- és szárazáru-terület működési vezetőjeként terveztem és koordináltam az áruházak napi és rövid távú működtetését.

Később, a vállalat fejlődésével párhuzamosan ez a pozíció átalakult, mivel a kihelyezések tervezése átkerült a beszerzésre, ezen belül is a „hely, választék és kihelyezés” csapathoz. Ennek a részlegnek lettem a működési vezetője. Munkám kibővült a vállalat kihelyezési stratégiájának rövid és hosszú távú tervezésével, valamint az ezekhez kapcsolódó központi folyamatok kidolgozásával és működtetésével. E munkakörömben beszerzési és adminisztrációs ismeretekkel bővíthettem tudásomat. Megtapasztaltam, hogyan áll össze egy teljes terv, és ezt hogyan valósítják meg az áruházak.

Ismét új beosztásba kerültem, ám ez részben visszavisz a kezdetekhez. Ugyanis újra a támogatási irodán dolgozom, és az áruházakat segítem a jobb kihelyezések megvalósításában. Ebben a pozícióban szorosan együtt kell működnöm a közép-európai csapatokkal, ezáltal ismét újabb lehetőségekkel találom szembe magam, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan újra továbbléphetek.

Tudjon meg többet rólunk:

Áruházak

Áruházban szeretne dolgozni?

Nézze meg, milyen pozíciókat ajánlunk!

Áruházban szeretne dolgozni?

Disztribúció

A disztribúció a szakterülete?

Most nagyszerű lehetőségeket kínálunk!

A disztribúció a szakterülete?

Központi iroda

Központi irodai karrierre vágyik?

Tekintse meg álláslehetőségeinket!

Looking for store work?