Portálunk szolgáltatásainak igénybevételéhez az Ön internetböngészőjében engedélyezni kell a sütik (cookie-k) és a Javascript használatát is.Technikai feltételek


Zoltán

Zoltán

területi vezető

kiskereskedelem - kisformátum

belépés ideje: 2002 december

Mindig is olyan helyen szerettem dolgozni, ahol közvetlen kapcsolatba kerülhetek az emberekkel. Először a vendéglátásban próbáltam ki magamat, végül pedig a kereskedelemben találtam meg számításaimat. Bár lakóhelyváltás miatt kerültem a Tescóhoz, megleltem, amit kerestem: egy olyan munkahelyet, ahol a karrieremet építhetem, ahol jól érzem magam, és nem utolsó sorban, szeretem azt, amivel foglalkozom.

Amikor lakóhelyváltás miatt munkahelyet kerestem, a Tesco kecskeméti áruházába jelentkeztem, és fel is vettek eladóként a sport- és barkácsosztályra. Ugyanezen területen 2004-től már készletasszisztensként dolgoztam, később pedig megbízott osztályvezetővé léptem elő. Még ugyanebben az évben megkezdődött az áruház felújítása, amelyben én is részt vehettem. Sikeres közreműködésemnek köszönhetően megkaptam osztályvezetői kinevezésemet. Beosztásomból kifolyólag sokat helyettesítettem a többi osztályvezető és igazgató munkatársakat, ami alatt sokat tanulhattam és fejlődtem.

2006-ban kereskedelmi-igazgató gyakornokká választottak, Szegeden és Makón készültem fel e nemes feladatra. Első igazgatói kinevezésemet 2006-ban a szolnoki áruházba kaptam, mint non-food igazgató. 2007 márciusától pedig már a déli régió implementációs menedzsere lehettem.

2008 tavaszán áruház-igazgatói gyakornoki programon folytathattam munkám, amelynek részeként először egy projektfeladatot kaptam a budaörsi központban. A program keretén belül a szegedi Makkosházi körúti szupermarket, majd a szegedi Domus expressz áruház boltvezetői munkakörét kellett ellátnom. Itt találkoztam először a Tesco legújabb üzlettípusával, az expressz bolthálózattal, amely hamarosan meghatározó szerepet fog játszani a kiskereskedelemben, így a vásárlók életében is. 2009 júniusában területi vezetővé neveztek ki, jelenleg az összes budapesti expressz üzletet irányítom. Biztos vagyok benne, hogy még sokakra hasonló, sikeres karrier vár vállalatunknál.

Tudjon meg többet rólunk:

Áruházak

Áruházban szeretne dolgozni?

Nézze meg, milyen pozíciókat ajánlunk!

Áruházban szeretne dolgozni?

Online bevásárlás

Új üzletágunk tagja lenne?

Jelentkezzen nyitott pozícióinkra!

Új üzletágunk tagja lenne?

Központi iroda

Központi irodai karrierre vágyik?

Tekintse meg álláslehetőségeinket!

Disztribúció

A disztribúció a szakterülete?

Most nagyszerű lehetőségeket kínálunk!

A disztribúció a szakterülete?