Portálunk szolgáltatásainak igénybevételéhez az Ön internetböngészőjében engedélyezni kell a sütik (cookie-k) és a Javascript használatát is.Technikai feltételek


Máté

Máté

vezető jogtanácsos

hálózatfejlesztés - ingatlangazdálkodás - jogi osztály

belépés ideje: 2004 június

Hamar megismerhettem a Tesco sikerének lényegét. Ez a vásárlók iránti elkötelezettségben és abban a csapatmunkában rejlik, amit a segítőkészség és a jó hangulat jellemez. Számomra ez az igazi motiváció.

Az egyetem elvégzése után egy közepes méretű ügyvédi irodánál jelöltként helyezkedtem el. További szakmai kihívásokra, fejlődésre és elismerésre számítva a Tescót választottam következő munkahelyként. A környezetemben kételkedtek abban, hogy mindez a Tescónál valóban elérhető, de komoly elvárásaim ellenére sem csalódtam.

Egy nyitott, dinamikus közösségbe kerültem, ahol az értéket a vásárló, a csapatmunka, az eredmények, a szorgalom és a következetesség határozza meg, csakúgy, mint a környezet és a kreativitás.

Meglepődtem, hogy a szorgalmas munka, a közös értékek szerinti problémamegoldás milyen gyorsan meghozta a szakmai sikereket és a munkahelyi eredményeket. A folyamatos fejlődést biztosító dinamizmusnak, a lehetőségeket magában hordozó kihívásoknak, a motiváló környezetnek és a Tesco csapat támogatásának köszönhetem sikereimet. Az eltelt öt év alatt jogi előadóként, majd szenior jogi előadóként, végül az ingatlanügyek területén vezető jogtanácsosként dolgoztam. Amellett, hogy rengeteget fejlődtem, és komoly gyakorlati tapasztalatokat szereztem, le tudtam tenni a jogi szakvizsgát, sőt gazdasági ágon is megkezdtem tanulmányaimat.

A munkahelyi karriert azonban a közös munkahelyi sikerek teszik igazán értékessé. A napi szinten felmerülő problémák, osztályunk és a Tesco életében jelentős projektekben történő részvállalás és a változatos helyzetek olyan együttműködést igényelnek, amely a hatékony csapatmunkára épül. Ez egyben a közös siker záloga is. A segítőkész és teljesítményre motiváló környezet éppúgy pótolhatatlan, mint a jó hangulat. A Tescónál mindezt megtaláltam.

Tudjon meg többet rólunk:

Áruházak

Áruházban szeretne dolgozni?

Nézze meg, milyen pozíciókat ajánlunk!

Áruházban szeretne dolgozni?

Online bevásárlás

Új üzletágunk tagja lenne?

Jelentkezzen nyitott pozícióinkra!

Új üzletágunk tagja lenne?

Központi iroda

Központi irodai karrierre vágyik?

Tekintse meg álláslehetőségeinket!

Disztribúció

A disztribúció a szakterülete?

Most nagyszerű lehetőségeket kínálunk!

A disztribúció a szakterülete?