Portálunk szolgáltatásainak igénybevételéhez az Ön internetböngészőjében engedélyezni kell a sütik (cookie-k) és a Javascript használatát is.Technikai feltételek


Ricsi

Ricsi

újáruháznyitócsapat-igazgató

újáruház-nyitócsapat

belépés ideje: 2001 március

Az újáruház-nyitócsapat igazgatójaként felelek a Tesco Magyarországon épített összes expressz, szupermarket és hipermarket üzletének működéséért, beleértve a személyzetet és a berendezéseket is. Sokat köszönhetek annak, hogy a Tesco nemcsak felkutatja, de segíti is a tehetségeket, hiszen ennek révén válhattam céltudatos, kiegyensúlyozott vezetővé és megértő kollégává.

2001-ben kerültem a Tescóhoz, az egyik szombathelyi áruház non-food osztályának vezetőjeként. Nagyon sok tapasztalatot szereztem ebben a munkakörben: a szezonális és szórakoztató elektronikai területet irányítottam. Ebben az áruházban döntöttem el, hogy a legjobb kiskereskedelmi vállalatnál szeretnék a legjobb kereskedővé válni.

2002-ben részt vettem a Tesco sikerprogramjában, amely után Sopronban kereskedelmi igazgatóvá neveztek ki. Ezen munkakörömben vezetőként tovább erősödtem, megtanultam, hogyan kell eredményesen kezelni a gyakori változásokat és változtatásokat.

2004-től dolgozom jelenlegi csapatomban, az új áruház-nyitócsapatban. A Tesco-töltőállomások bevezetésének idején elsőként benzinkúti koordinátorként, majd egy kis ideig benzinkút-működtetési menedzserként vettem részt a működési folyamatok kidolgozásában. Szép feladat volt.

2006 őszétől a nyitócsapat kereskedelmi részlegét vezetem. Kereskedelmi ellenőrként közel negyven áruház nyitását irányítottam, felügyeltem a Tesco áruház-kialakítási és -működtetési szabályainak betartását. Életem egyik legmozgalmasabb időszaka volt ez, mert szinte az egész országot bejártam, folyamatosan új kollégákkal dolgozhattam együtt, és új barátokra leltem.

2007 októbere óta dolgozom jelenlegi munkakörömben, amely azért különösen megtisztelő számomra, mert egy olyan csapat vezetője lehetek, amelyben a jelenlegi tudásomat megszereztem. Az újáruház-nyitócsapat igazgatójaként felelek a Tesco Magyarországon épített összes expressz, szupermarket és hipermarket üzletének működéséért, beleértve a személyzetet és a berendezéseket is. Nagyon büszke vagyok csapatomra, és saját magamra is. Sokat köszönhetek annak, hogy a Tesco nemcsak felkutatja, de segíti is a tehetségeket, hiszen ennek révén válhattam céltudatos, kiegyensúlyozott vezetővé és megértő kollégává.

Tudjon meg többet rólunk:

Áruházak

Áruházban szeretne dolgozni?

Nézze meg, milyen pozíciókat ajánlunk!

Áruházban szeretne dolgozni?

Disztribúció

A disztribúció a szakterülete?

Most nagyszerű lehetőségeket kínálunk!

A disztribúció a szakterülete?

Központi iroda

Központi irodai karrierre vágyik?

Tekintse meg álláslehetőségeinket!

Looking for store work?