Portálunk szolgáltatásainak igénybevételéhez az Ön internetböngészőjében engedélyezni kell a sütik (cookie-k) és a Javascript használatát is.Technikai feltételek


Jövőképünk és értékeink

Sokszor hangzik el az, hogy „A legkisebb is számít!”, de ez nem csak egy hangzatos jelszó vagy olcsó marketing eszköz, hanem képviseli mindazt, amiben hiszünk. Az itt dolgozók és vásárlóink számára is azt képviseli, ahogyan munkánkat végezzük, Soprontól Gyuláig.

Ahogy világszerte nő a Tesco piaci szerepe, úgy nő „A legkisebb is számít!” ígéret ereje. Az idők során eljutottunk az egyszerű zöldségkereskedéstől a kölcsönfolyósításig és az utazás értékesítésig. Azáltal, hogy számos új irányt szabtunk önmagunknak, vállaltuk annak a kockázatát, hogy utat tévesztünk. Így kezdtünk az évek során egyre jobban támaszkodni „A legkisebb is számít!” ígéretre, amely egyszerre szolgál közös filozófiaként és összetartó erőként.

Megélni értékeinket

A Tescónál a vállalati értékek határozzák meg viselkedésünket – ezek szabják meg munkánkat, és ezek viszik előre minden tevékenységünket.
Értékeink a következők:

Mindenkinél többet teszünk a vásárlókért

  • Megértjük a vásárlókat.
  • Elsőként reagálunk az igényeikre.
  • Felelősen cselekszünk a közösségekért.

Úgy bánunk másokkal, ahogy szeretnénk, hogy velünk bánjanak.

  • Csapatként dolgozunk,
  • bízunk egymásban és megbecsüljük egymást,
  • meghallgatjuk, támogatjuk egymást és megköszönjük a munkát,
  • megosztjuk egymással a tudást és a tapasztalatot,

…hogy örömünket lelhessük a munkában.

Ezek a vásárlói értékek hűen tükrözik azt a tényt, hogy a Tescónál minden a vásárlóval kezdődik és ér véget, és hogy az a vágyunk, hogy vevőinknek a legértékesebb szolgáltatást adhassuk meg, felülír minden mást.

Szeretnénk, ha munkatársaink a megfelelő feltételek és értő irányítás mellett, egy olyan környezetben dolgoznának, amelyet a bizalom és a tisztelet határoz meg. Az évek során megtanultuk, hogy csak a jól vezetett és kellőképpen motivált munkaerő képes megadni a legmagasabb szintű szolgáltatást vásárlóinknak; és azáltal, hogy életre keltjük értékeinket, egyben nagyszerű munkahelyet is teremtünk.

Áruházak

Áruházban szeretne dolgozni?

Nézze meg, milyen pozíciókat ajánlunk!

Áruházban szeretne dolgozni?

Online bevásárlás

Új üzletágunk tagja lenne?

Jelentkezzen nyitott pozícióinkra!

Új üzletágunk tagja lenne?

Központi iroda

Központi irodai karrierre vágyik?

Tekintse meg álláslehetőségeinket!

Disztribúció

A disztribúció a szakterülete?

Most nagyszerű lehetőségeket kínálunk!

A disztribúció a szakterülete?