Portálunk szolgáltatásainak igénybevételéhez az Ön internetböngészőjében engedélyezni kell a sütik (cookie-k) és a Javascript használatát is.Technikai feltételek


The application process

Magunkról

Olyanok vagyunk,
mint bármely más család,

csak nálunk sokkal több a
megünnepelhető születésnap.

Árellenőr | Jász-Nagykun-Szolnok

Gondoskodik róla, hogy az áruházban a termékek helyes ára legyen feltüntetve. Ellenőrzi a kihelyezett polccímkéket, a hiányzókat pótolja. Egyezteti az újságban megjelentetett akciós termékek árait...


„A Tesco esetében: A legkisebb is számít! ígéret mögött meghúzódó filozófia alkotja a magvát mindennek, amit teszünk. Ez nem csak egy hangzatos reklámszlogen, ez valóban megkülönböztet minket mindenki mástól."

Hiszünk abban, hogy egymást tisztelettel kell kezelnünk, és abban, hogy mindenkinek egyenlő esély jár - ez teszi a Tescót kiemelkedő munkahellyé. Meggyőződésünk, hogy többségünk szeret itt dolgozni, de szeretnénk, ha többet tudna meg arról, hogy mit és hogyan csinálunk, mielőtt jelentkezne hozzánk.

Bátran tájékozódjon honlapunkon – itt fellelhetők a legkülönbözőbb információk üzletágunkról és tevékenységünkről, arról, hol vagyunk megtalálhatók, és melyek a legfrissebb állásajánlatok - amelyek közt vannak áruházi pozíciók és sok más is. Bővebben olvashat arról is, hogyan befolyásolja „A legkisebb is számít!” filozófiája minden egyes lépésünket.

Áruházak

Áruházban szeretne dolgozni?

Nézze meg, milyen pozíciókat ajánlunk!

Áruházban szeretne dolgozni?

Online bevásárlás

Új üzletágunk tagja lenne?

Jelentkezzen nyitott pozícióinkra!

Új üzletágunk tagja lenne?

Központi iroda

Központi irodai karrierre vágyik?

Tekintse meg álláslehetőségeinket!

Disztribúció

A disztribúció a szakterülete?

Most nagyszerű lehetőségeket kínálunk!

A disztribúció a szakterülete?