Portálunk szolgáltatásainak igénybevételéhez az Ön internetböngészőjében engedélyezni kell a sütik (cookie-k) és a Javascript használatát is.Technikai feltételek


The application process

Gyakran Ismételt Kérdések

Önnek kérdései vannak...

nekünk válaszaink!

Hús eladó | Veszprém

Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű kiszolgálást. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű...


A jelentkezésről

Az elektronikus pályázás helyett postán is elküldhetem a jelentkezésem?

Az áruházi vezetői programokra (áruház igazgató, kereskedelmi igazgató, személyzeti és vevőszolgálati igazgató, éjszakai igazgató, boltvezető), a központi irodai, disztribúciós vezetői, áruházi osztályvezetői, boltvezető helyettesi pozíciókra kizárólag online lehet jelentkezni. A disztribúció területén, vagy az áruházakban megüresedett raktári munkatárs/eladói pozíciók esetén is elsősorban online jelentkezéseket várunk, de ezeknél az állásoknál lehetőséget biztosítunk a saját jelentkezési lapunkon történő jelentkezésre is. A személyes jelentkezés az áruházakban a vevőszolgálati pultnál, a raktáraknál a recepción történik a kitöltött jelentkezési lap leadásával. Üres jelentkezési laphoz ugyanitt juthat hozzá.

Küldhetek e-mailt a Tescónak, ha kérdésem van, vagy szeretném megtudni, mi történt a jelentkezésemmel?

Ha a toborzási és kiválasztási folyamatainkkal kapcsolatban van kérdése, először érdemes felkeresni a karrieroldalainkat.

Ha a regisztráció során probléma merült fel, vagy nem tudja megadni az adatait (azon az oldalon, ahol a pozíciókereső és a személyes regisztráció található), olvassa végig a Gyakran Ismételt Kérdéseket.

A regisztráció során megteheti, hogy nem konkrét állásra jelentkezik, hanem beállítja annak az állásnak az ön által preferált jellemzőit, amit szívesen tudna magáénak. Ilyen esetben automatikus értesítést kap arról, ha az ön által megjelölt kritériumoknak megfelelő álláslehetőség nyílik nálunk.

Hallottam, hogy nem messze nyit egy áruház – hol találom a tudnivalókat a hozzá kapcsolódó toborzásról?

A Főoldalon bal oldalt találja a nyitó áruházak hirdetését. Ha rákattint a hirdetésre, látja az éppen toborzást folytató, a közeljövőben nyitó áruházak listáját. A szűrőfeltételeket kedvére állíthatja be szabadon annak megfelelően, hogy hol, milyen típusú állást szeretne.

Jelentkezhetek több pozícióra is?

Igen. És bár a kiválasztás kritériumai hasonlóak lehetnek, az egyes pozíciók nagymértékben eltérhetnek egymástól. Gondolja át, milyen munkakör illene önhöz és céljaihoz leginkább, és csak az ön számára megfelelő pozíciókra jelentkezzen.

Jelentkezhetek, ha nincs munkavállalói engedélyem?

Nem. Csak az érvényes és teljes körű munkavállalói engedéllyel rendelkező jelentkezéseket tudjuk figyelembe venni.

Mire számíthatok az interjú során?

Kedves emberekre és sok-sok kérdésre. Mindent tudni szeretnénk önről, és arról, hogy a képességei illeszkednek-e a kompetenciakatalógusunkhoz, valamint az adott munkakör elvárásaihoz. Az interjú természetesen nem egyoldalú, ezért ön is bátran tehet fel kérdéseket a Tescóval kapcsolatban.

A helyszínről és az utazásról

Hol kell majd dolgoznom?

A legtöbb központi irodai pozíció Budaörsön található, míg áruházi és disztribúciós lehetőségek az ország bármely részében adódhatnak. Természetesen megpróbálunk az igényeihez igazodni, de ahhoz, hogy ne maradjon le a legjobb lehetőségekről, előfordulhat, hogy a költözést is vállalnia kell. Ez a mobilitás elsősorban az áruház igazgató, áruházi középvezetői és boltvezetői pozícióknál elvárt eltérő mértékben. (A felsorolt pozíciókra jelentkezőinktől általában 5-6 megyére kérjük a mobilitás vállalását.)

A budaörsi központi iroda címe:

2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3.

Hogyan lehet a központi irodát megközelíteni?

 • Autóval:
  M1-M7 közös szakaszán a budaörsi lejárónál kell lehajtani a Tesco áruházhoz.
 • Tömegközlekedéssel:
  A Tesco ingyenes buszjárat minden óra 25. és 55. percében indul az Etele téren (Kelenföldi pályaudvar) található autóbusz állomásról. A busz menetideje a budaörsi Tescóig kb. 20-25 perc.
 • Tömegközlekedéssel:
  A Tesco ingyenes buszjárat minden óra 25. és 55. percében indul az Etele téren (Kelenföldi pályaudvar) található autóbusz állomásról. A busz menetideje a budaörsi Tescóig kb. 20-25 perc.
  Dolgozóinknak a Kosztolányi Dezső térről biztosítunk dolgozói járatot, melyről a belépéskor tájékozódhatnak.
 • A központi iroda üvegezett bejárata az áruházzal szemben állva a Tesco épületének jobb oldalán helyezkedik el.

Áruházaink elhelyezkedésének az áruház keresőben tud utánanézni.

Vezetői szinten kötelező a belföldi illetve külföldi utazás?

Nem, de az országon belüli és nemzetközi terjeszkedésnek köszönhetően egyre több munkakörhöz szükséges utazás, és több lehetőség nyílik a mobilis munkavállalók számára.

Munka a Tescónál

Kell munkaruhát viselni?

Ha valamelyik áruházban, vagy raktárban helyezkedik el, valószínűleg viselnie kell a Tesco munkaruhát, de ez a betöltött munkakörtől függ. A Központi Irodában péntek kivételével üzleti öltözék az elvárt viselet.

Foglalkoztatnak-e az áruházakban megváltozott munkaképességűeket, fogyatékosokat?

A Tesco 2004 óta tudatosan részt vállal a megváltozott munkaképességűek és fogyatékosok foglalkoztatásában. 2010-ben a vállalat elindította a Befogadó Közösség programot, melynek eredményeként ma már több száz megváltozott munkaképességű vagy fogyatékos munkatársat foglalkoztat.
A megváltozott munkaképességűek és fogyatékosok bármely munkakörbe jelentkezhetnek, amelyben szeretnének elhelyezkedni. Speciális munkakörök létrehozásával is segítjük munkavállalásukat, hogy mindenki megtalálhassa a számára leginkább megfelelő munkakört.

Hogyan jelentkezhetek az áruházba, ha megváltozott munkaképességű, vagy fogyatékos vagyok?

A megváltozott munkaképességű vagy fogyatékos munkatársakat elsősorban az ezzel foglalkozó együttműködő szervezeteken keresztül toborozzuk, és elhelyezésükről közösen gondoskodunk, hiszen fontos számunkra, hogy hosszú távon megtalálják a helyüket a vállalatnál. Amennyiben Ön érdeklődik a Tesco Befogadó Közösség program iránt, kérjük, keresse fel a legközelebbi, velünk kapcsolatban álló, megváltozott munkaképességűek, fogyatékosok elhelyezését segítő alább felsorolt szervezetet. Természetesen lehetőség van az egyéni jelentkezésre is a honlapon található jelentkezési lap segítségével.

Mely szervezetekkel áll kapcsolatban a Tesco, akik segítenek a megváltozott munkaképességűek és fogyatékosok elhelyezkedésében?

Áruházak

Áruházban szeretne dolgozni?

Nézze meg, milyen pozíciókat ajánlunk!

Áruházban szeretne dolgozni?

Online bevásárlás

Új üzletágunk tagja lenne?

Jelentkezzen nyitott pozícióinkra!

Új üzletágunk tagja lenne?

Központi iroda

Központi irodai karrierre vágyik?

Tekintse meg álláslehetőségeinket!

Disztribúció

A disztribúció a szakterülete?

Most nagyszerű lehetőségeket kínálunk!

A disztribúció a szakterülete?