Portálunk szolgáltatásainak igénybevételéhez az Ön internetböngészőjében engedélyezni kell a sütik (cookie-k) és a Javascript használatát is.Technikai feltételek


The application process

Áruházi vezetői programok

Üdvözöljük oldalunkon...

ahol elképzelései lendületet kapnak.

Pék dagasztó | Pest

Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű pékáru legyen elérhető. Dagasztóként vezeti és felügyeli a termelést, illetve részt vesz az összes munkafolyamatban. Felügyeli...


“Munkatársaink mindenhonnan érkeznek – akárcsak vásárlóink."

Még mindig tanul, vagy nemrég fejezte be tanulmányait? Esetleg rövid szünet után újra az iskolapadba ült? Programjaink és juttatásaink széles választéka mindenben segíteni fogja személyes fejlődését. Reményeink szerint ezeken az oldalakon meggyőződhet erről, és betekintést nyer abba, hogy mire számíthat, ha a Tescónál építi fel karrierjét.

Dolgozóink mindenhonnan érkeznek – akárcsak vásárlóink. Minden vezetőnk tisztában van azzal, hogy bárkiből lehet a jövő áruház igazgatója, és hogy milyen fontos a tehetség felismerése és támogatása.

Akár a közelmúltban fejezte be tanulmányait, akár már nálunk dolgozik, tekintse meg friss diplomásoknak és munkatapasztalattal rendelkezőknek szóló áruházi vezetői programjainkat.

Áruházak

Áruházban szeretne dolgozni?

Nézze meg, milyen pozíciókat ajánlunk!

Áruházban szeretne dolgozni?

Online bevásárlás

Új üzletágunk tagja lenne?

Jelentkezzen nyitott pozícióinkra!

Új üzletágunk tagja lenne?

Központi iroda

Központi irodai karrierre vágyik?

Tekintse meg álláslehetőségeinket!

Disztribúció

A disztribúció a szakterülete?

Most nagyszerű lehetőségeket kínálunk!

A disztribúció a szakterülete?