Portálunk szolgáltatásainak igénybevételéhez az Ön internetböngészőjében engedélyezni kell a sütik (cookie-k) és a Javascript használatát is.Technikai feltételek


Viktor

Viktor

személyzeti és vevőszolgálati szakoktató
HR

Viktor

személyzeti és vevőszolgálati szakoktató

HR

belépés ideje: 2007 január

A Tescóhoz belépve még csak reméltem, hogy jó helyre kerültem, ma már biztosan tudom, hogy jól döntöttem. Itt a befektetett munka és idő megtérül, mivel annyi mindent kapok a vállalattól.

Mielőtt a Tesco csapatához kerültem volna, sok helyen megfordultam, több fajta munkát kipróbáltam, kerestem a helyem a világban. Már a főiskola elvégzését követően az a cél lebegett a szemem előtt, hogy olyan munkahelyet találjak, ahol a végzettségemnek és az érdeklődésemnek megfelelő munkát végezhetem, ami egyúttal biztos megélhetést is nyújt számomra. A Tescóhoz belépve, még csak reméltem, hogy jó helyre kerültem, ma már biztosan tudom, hogy jól döntöttem. Itt a befektetett munka és idő megtérül, annyi mindent kapok a vállalattól.

Az első hat hónapban egy fejlődési programon vettem részt, igazgatói „Choice” gyakornokként. A program célja az volt, hogy vezetői készségeimet megerősítsem, továbbá megszerezzem az igazgatói munkakör betöltéséhez szükséges szakmai tapasztalatokat, amelyek révén a későbbiekben jól, és zökkenőmentesen irányíthatom a hozzám tartozó személyzeti és vevőszolgálati terület munkafolyamatait. A program alatt mentoraim, az egyes területek szakoktatói és az áruházakban dolgozó kollégák egyaránt támogattak.

A gyakornoki program elvégzését követően személyzeti igazgatóként dolgoztam Csepelen, majd az éppen akkor nyitó dabasi áruházhoz kerültem személyzeti és vevőszolgálati igazgatóként. Ezen időszak több komoly kihívást hozott számomra, nehéz, azonnali megoldásra váró feladatokkal találtam szembe magam, miközben kedves, segítőkész kollégákkal kerültem kapcsolatba.

Jelenlegi munkakörömben, személyzeti és vevőszolgálati szakoktatóként már egy éve dolgozom. Egy olyan csapat tagja lehetek, ahol munkatársaim és vezetőm kíváncsiak véleményemre, és céljaink közösek. Mindent megteszünk munkatársaink fejlődése érdekében, hogy végső soron a vásárlók igényeit teljes körűen kiszolgálhassuk. Olyan gyakorlati programokat működtetünk, amelyeken a résztvevők a vállalati értékek szellemében tudják karrierüket elindítani, majd továbbfejlődni, ezáltal a vállalat jövőjét támogatni.

Karrierutak

illusztráció

Idézetek

A Tesco számomra a lehetőségeket jelenti, és mára életformámmá vált.

Géza, dunakeszi áruház

Azt is tudom, hogy a távoli jövő további lehetőségeket rejteget számomra.

Csilla, karcagi áruház