Portálunk szolgáltatásainak igénybevételéhez az Ön internetböngészőjében engedélyezni kell a sütik (cookie-k) és a Javascript használatát is.Technikai feltételek


Újáruház-nyitócsapat

Feladatunk

Vállalatunk kétségkívül Magyarország legdinamikusabban fejlődő kiskereskedelmi lánca. Az évi átlagos 20-30 új üzlet nyitásával mára közel 150 kereskedelmi egységünk van országszerte, amelyek változatos formátumokat ölelnek fel, kezdve a hipermarketektől egészen a nagyvárosi expressz üzletekig.

Az újáruház-nyitócsapat elsődleges feladata - nevének megfelelően - az áruháznyitási folyamatok koordinálása. Ez rendkívül széleskörű tevékenység, hiszen magában foglalja a toborzási, kiválasztási, beillesztési folyamatokat éppúgy, mint a felépült áruház eszközökkel, áruval való ellátását és a működési feltételek biztosítását. Egyszerre látunk el segítő, támogató, kapcsolattartó, irányító és ellenőrző szerepet a nyitási folyamatokban.

Működésünk alapvető jellemzője a folyamatos változás és a változásokhoz való azonnali alkalmazkodás. Ahogy fejlődik gazdasági környezetünk, úgy változik ezzel együtt a szűkebben vett vállalati környezetünk is. Folyamatosan új elvárásoknak kell rövid idő alatt megfelelnünk, új és új folyamatokat kell azonnali hatállyal alkalmaznunk, ezzel együtt gondolkodásmódunkat is átalakítanunk. Ez nagyfokú nyitottságot és rugalmasságot feltételez.

Felépítésünk

Mivel tevékenységünk szerteágazó, működési területeink száma is jelentős­; dolgozunk a nyitó boltokban éppúgy, mint a központi irodában. Az alábbi szakterületeken tevékenykedünk:

Személyzet és vevőszolgálat

A személyzeti tevékenységet koordináló kollégáink segítséget nyújtanak a nyitó boltok személyzeti vezetői számára a toborzási, kiválasztási, beléptetési és a beillesztési feladataikban. Vevőszolgálati tevékenységük során a nyitásra való végső felkészülést szervezik: a tényleges áruházi helyszíneken biztosítják a pénztárak és a vevőszolgálati pultok megfelelő működését, valamint az árak helyességét.

Kereskedelem

Kereskedelmi területen tevékenykedő kollégáink aktív szerepet vállalnak az újonnan belépett munkatársak oktatásában éppúgy, ahogy gondoskodnak arról, hogy a nyitás pillanatára megfelelő mennyiségű és minőségű áru kerüljön kihelyezésre a polcokra.

Készletgazdálkodás

A nyitó üzletbe kerülő árumennyiség pontos meghatározását a készletgazdálkodási terület munkatársai végzik, miközben folyamatos kapcsolatban vannak központi raktárainkkal, és ellenőrzik az árukészlet elérhetőségét és mennyiségét.

Támogató területek

A fenti folyamatok támogatását a központból végezzük, ez pénzügyi ellenőrzést, számlakezelést, eszközrendelést valamint egyéb adminisztratív támogatást jelent.

A csapat tagjai:

 • kontrollerek - a nyitó csapat igazgatójával egyetemben a pénzügy, kereskedelem, a személyzet és vevőszolgálat irányításáért felelnek,
 • koordinátorok - az új áruházak vezetőit támogatják a kereskedelem, a személyzet és vevőszolgálat, valamint a készletgazdálkodás területén, annak érdekében, hogy az áruháznyitások az éves üzleti tervben meghatározottak szerint alakuljanak,
 • specialisták - feladatuk a nyitó áruházak munkatársainak képzése, a megszerzett ismeretek folyamatos ellenőrzése,
 • területvezetők - szintén részt vesznek a képzésekben, elsősorban a gyakorlati oktatásokban, valamint irányítják az új áruházak árufeltöltési munkálatait,
 • asszisztensek: biztosítják az újáruház-nyitás adminisztratív hátterét, ellátják a számlázással, megrendelésekkel kapcsolatos ügyintézést.

Kiket keresünk?

Jó vezetőket és szakembereket várunk.

A jelentkezőkkel szembeni elvárásaink:

 • az adott területhez szükséges szakmai ismeretek,
 • problémamegoldó készség,
 • támogató és irányító vezetői képesség,
 • jó kommunikációs készség,
 • készség a csapatmunkára,
 • teljesítmény- és változásmenedzsment ismerete.

Tudjon meg többet dolgozóinkról:

Áruházak

Áruházban szeretne dolgozni?

Nézze meg, milyen pozíciókat ajánlunk!

Áruházban szeretne dolgozni?

Online bevásárlás

Új üzletágunk tagja lenne?

Jelentkezzen nyitott pozícióinkra!

Új üzletágunk tagja lenne?

Központi iroda

Központi irodai karrierre vágyik?

Tekintse meg álláslehetőségeinket!

Disztribúció

A disztribúció a szakterülete?

Most nagyszerű lehetőségeket kínálunk!

A disztribúció a szakterülete?