Portálunk szolgáltatásainak igénybevételéhez az Ön internetböngészőjében engedélyezni kell a sütik (cookie-k) és a Javascript használatát is.Technikai feltételek


Tesco Pénzügyi Partner

A kiskereskedelem megváltozott: a vásárlók már nemcsak a reggeli tejet meg a zsömlét és a konzerveket keresik az üzletekben. Áruválasztékunk és szolgáltatásaink folyamatosan bővülnek, így mára már a banki és pénzügyi szolgáltatások is egyre népszerűbbek. Pénzügyi partnerünkkel együttműködve e területen is megelőzzük a piac többi szereplőjét. A Tesco Pénzügyi Partner egy gyorsan fejlődő pénzügyi szolgáltató vállalkozás. A programot 2003 augusztusában indítottuk útjára, azóta értékesítünk partneri együttműködés keretében pénzügyi termékeket.

Együtt mozgunk a piaccal

Ahhoz, hogy versenyképesek maradjunk, folyamatosan figyeljük a pénzügyi piacot, állandó kapcsolatban vagyunk a szereplőivel. Pénzintézeti partnerünk a piacon elérhető csomagok közül a legjobbakat ajánlja. Szolgáltatásaink, termékeink köre folyamatosan bővül, és az új termékek mellett egyedi és saját márkás csomagok és közös akciók is megtalálhatók.

Számadatok a Tesco Pénzügyi Partnerről:

 • több százezer ügyfél,
 • harminc bank folyamatosan ellenőrzött ajánlatai,
 • több tucat pénzügyi termék és szolgáltatás,
 • több tízezer forgalomban lévő hitelkártya,
 • évente több mint tízezer gépjármű-biztosítás,
 • több mint kétmilliárd forintnyi hitelkiváltás,
 • 2009-ben hatszázezer látogató a honlapon.

Feladatunk

A teendőnk egyszerűen csak annyi, hogy megpróbáljuk elérni, hogy a vásárlók olyan könnyen jussanak a pénzügyi termékekhez, mint egy kiló kenyérhez. Vásárlóink elfoglalt emberek, akik jó minőségű termékeket keresnek, a lehető legjobb árakon. Elvárásaiknak eleget kell tennünk.

Mindezt egy sziklaszilárd üzleti modell segíti. Pénzintézeti partnerünk több mint harminc bankkal és biztosítóval áll kapcsolatban. Ez a modell a Tesco erős márkájára, a vásárlói hűségre épül, egy kiváló szakértői gárda, a Tesco Pénzügyi Partner és a Benks-Hyper által jött létre.

Innováció, innováció, innováció - ez az üzletág mozgatórugója. Folyamatosan igyekszünk a vásárlói igényeknek megfelelő termékeket és szolgáltatásokat piacra dobni. Így például 2009-ben bevezettük a Tesco Utazást, megújítottuk honlapunkat, idén beiktatjuk a lakás-, élet- és kockázatbiztosítási termékcsomagokat, a kiterjesztett garanciát, továbbá lehetővé tesszük, hogy az áruhitelezés több áruházunkban is elérhető legyen.

Bárhol és bármikor - sokat dolgozunk azért, hogy a szolgáltatásaink elérhetőek legyenek akkor és ott, amikor és ahol vásárlóinknak szüksége van rájuk. Ügyleteink egyre nagyobb részét az interneten bonyolítjuk le, a fennmaradó üzleteket pedig jelenleg harminc éjjel-nappal nyitva tartó áruházunkban kötjük meg.

Kiket keresünk?

A jelentkezővel szembeni elvárásaink:

 • jó elemzői képesség és számszaki ismeretek,
 • lelkes, motivált, elkötelezett, meggyőző személyiség,
 • gyakorlatias, rugalmas hozzáállás, kezdeményezőkészség.

Előnyt jelent:

 • kiskereskedelmi, banki vagy marketingterületen szerzett tapasztalat,
 • a marketingterületen belül további előny a nagy költségvetések kezelésében szerzett gyakorlat.

Az alábbi munkakörökre várjuk jelentkezőinket:

 • brókerek,
 • értékesítők,
 • marketingmenedzserek,
 • termékmenedzserek.

Az értékesítőket országszerte keressük, de a központi munkavégzés a budaörsi központban zajlik. A termékmenedzserek – akik a mérlegeredményekért felelősek – gondoskodnak arról, hogy költséghatékony marketingtevékenységünk révén elérjük céljainkat.

Karrierlehetőségek

Nálunk mindenki szeretne előrelépni, és ehhez mi megadjuk a segítséget. A Tescónál mindenki megtalálja számításait, karrierét építheti ugyanazon osztályon belül is, de élhet a más területeken, osztályokon adódó lehetőségekkel is.

Áruházak

Áruházban szeretne dolgozni?

Nézze meg, milyen pozíciókat ajánlunk!

Áruházban szeretne dolgozni?

Disztribúció

A disztribúció a szakterülete?

Most nagyszerű lehetőségeket kínálunk!

A disztribúció a szakterülete?

Központi iroda

Központi irodai karrierre vágyik?

Tekintse meg álláslehetőségeinket!

Looking for store work?