Portálunk szolgáltatásainak igénybevételéhez az Ön internetböngészőjében engedélyezni kell a sütik (cookie-k) és a Javascript használatát is.Technikai feltételek


Tesco Pénzügyi Partner

A kiskereskedelem megváltozott: a vásárlók már nemcsak a reggeli tejet meg a zsömlét és a konzerveket keresik az üzletekben. Áruválasztékunk és szolgáltatásaink folyamatosan bővülnek, így mára már a banki és pénzügyi szolgáltatások is egyre népszerűbbek. Pénzügyi partnerünkkel együttműködve e területen is megelőzzük a piac többi szereplőjét. A Tesco Pénzügyi Partner egy gyorsan fejlődő pénzügyi szolgáltató vállalkozás. A programot 2003 augusztusában indítottuk útjára, azóta értékesítünk partneri együttműködés keretében pénzügyi termékeket.

Együtt mozgunk a piaccal

Ahhoz, hogy versenyképesek maradjunk, folyamatosan figyeljük a pénzügyi piacot, állandó kapcsolatban vagyunk a szereplőivel. Pénzintézeti partnerünk a piacon elérhető csomagok közül a legjobbakat ajánlja. Szolgáltatásaink, termékeink köre folyamatosan bővül, és az új termékek mellett egyedi és saját márkás csomagok és közös akciók is megtalálhatók.

Számadatok a Tesco Pénzügyi Partnerről:

 • több százezer ügyfél,
 • harminc bank folyamatosan ellenőrzött ajánlatai,
 • több tucat pénzügyi termék és szolgáltatás,
 • több tízezer forgalomban lévő hitelkártya,
 • évente több mint tízezer gépjármű-biztosítás,
 • több mint kétmilliárd forintnyi hitelkiváltás,
 • 2009-ben hatszázezer látogató a honlapon.

Feladatunk

A teendőnk egyszerűen csak annyi, hogy megpróbáljuk elérni, hogy a vásárlók olyan könnyen jussanak a pénzügyi termékekhez, mint egy kiló kenyérhez. Vásárlóink elfoglalt emberek, akik jó minőségű termékeket keresnek, a lehető legjobb árakon. Elvárásaiknak eleget kell tennünk.

Mindezt egy sziklaszilárd üzleti modell segíti. Pénzintézeti partnerünk több mint harminc bankkal és biztosítóval áll kapcsolatban. Ez a modell a Tesco erős márkájára, a vásárlói hűségre épül, egy kiváló szakértői gárda, a Tesco Pénzügyi Partner és a Benks-Hyper által jött létre.

Innováció, innováció, innováció - ez az üzletág mozgatórugója. Folyamatosan igyekszünk a vásárlói igényeknek megfelelő termékeket és szolgáltatásokat piacra dobni. Így például 2009-ben bevezettük a Tesco Utazást, megújítottuk honlapunkat, idén beiktatjuk a lakás-, élet- és kockázatbiztosítási termékcsomagokat, a kiterjesztett garanciát, továbbá lehetővé tesszük, hogy az áruhitelezés több áruházunkban is elérhető legyen.

Bárhol és bármikor - sokat dolgozunk azért, hogy a szolgáltatásaink elérhetőek legyenek akkor és ott, amikor és ahol vásárlóinknak szüksége van rájuk. Ügyleteink egyre nagyobb részét az interneten bonyolítjuk le, a fennmaradó üzleteket pedig jelenleg harminc éjjel-nappal nyitva tartó áruházunkban kötjük meg.

Kiket keresünk?

A jelentkezővel szembeni elvárásaink:

 • jó elemzői képesség és számszaki ismeretek,
 • lelkes, motivált, elkötelezett, meggyőző személyiség,
 • gyakorlatias, rugalmas hozzáállás, kezdeményezőkészség.

Előnyt jelent:

 • kiskereskedelmi, banki vagy marketingterületen szerzett tapasztalat,
 • a marketingterületen belül további előny a nagy költségvetések kezelésében szerzett gyakorlat.

Az alábbi munkakörökre várjuk jelentkezőinket:

 • brókerek,
 • értékesítők,
 • marketingmenedzserek,
 • termékmenedzserek.

Az értékesítőket országszerte keressük, de a központi munkavégzés a budaörsi központban zajlik. A termékmenedzserek – akik a mérlegeredményekért felelősek – gondoskodnak arról, hogy költséghatékony marketingtevékenységünk révén elérjük céljainkat.

Karrierlehetőségek

Nálunk mindenki szeretne előrelépni, és ehhez mi megadjuk a segítséget. A Tescónál mindenki megtalálja számításait, karrierét építheti ugyanazon osztályon belül is, de élhet a más területeken, osztályokon adódó lehetőségekkel is.

Áruházak

Áruházban szeretne dolgozni?

Nézze meg, milyen pozíciókat ajánlunk!

Áruházban szeretne dolgozni?

Online bevásárlás

Új üzletágunk tagja lenne?

Jelentkezzen nyitott pozícióinkra!

Új üzletágunk tagja lenne?

Központi iroda

Központi irodai karrierre vágyik?

Tekintse meg álláslehetőségeinket!

Disztribúció

A disztribúció a szakterülete?

Most nagyszerű lehetőségeket kínálunk!

A disztribúció a szakterülete?