Portálunk szolgáltatásainak igénybevételéhez az Ön internetböngészőjében engedélyezni kell a sütik (cookie-k) és a Javascript használatát is.Technikai feltételek


Marketing

Feladatunk

Marketingtevékenységünk egyik része nagyon látványos. Televíziós reklámjaink, akciós újságaink, internetes és az írott sajtóban megjelenő hirdetéseink az egész országban népszerűek. Meglepő módon az, hogy a vásárlókat rábeszéljük a Tescóra, csak töredéke feladatunknak. Munkánk másik része elemző, kutató jellegű. Többek között a statisztikai kimutatások révén követjük piaci részesedésünket, kutatásaink mennyiségi és minőségi mutatói alapján figyelemmel kísérjük a vásárlói elégedettségét és teljesítményünk változását az előző évihez képest.

A vásárlók hangjaként működünk

Ez azt jelenti, hogy nemcsak a vevőkkel kommunikálunk a vonzó és jól megtervezett hirdetési kampányainkon keresztül, hanem a Tesco egészét befolyásoljuk annak érdekében, hogy a vásárlók nálunk minden kedvükre valót megtaláljanak. Számunkra a vásárló az első – és ez nem csupán egy üres jelszó. A marketingcsapat a motorja a „Vásárlókért mindenkinél többet teszünk” ígéretünk megvalósításának. Mindenben a vevők kedvét keressük, és tájékoztatásul szolgálunk a legfrissebb és várható vásárlói trendekről az üzletág valamennyi területe számára. Tisztán, következetesen és a márkaértékeknek megfelelően kommunikálunk.

Felépítésünk

Helyi és áruházi marketing

A helyi szinten végzett marketingtevékenység alapvető áruházaink működése számára, hiszen ennek segítségével lehetünk csak biztosak abban, hogy minden egyes áruház a legjobb helyen a megfelelő kínálattal, a legjobb árakkal és szolgáltatásokkal rendelkezik. A helyi marketingcsapat dolgozza ki a helyi vonatkozású marketing kampányokat, amelyek az újáruház- és felújítási programjainkat segítik, áruházi szinten tevékenykednek és kommunikálnak a fogyasztókkal. Az áruházi marketingcsapat ugyanakkor annak felkutatásában segít, hogy az adott térség vásárlóinak mire van szüksége - ezáltal termékeink legjavát nyújthatjuk az adott közösség részére -, illetve biztosítja a beruházási és kiskereskedelmi csapatokkal való szoros együttműködést.

Márka marketing

E csapat a Tesco vásárlóbarát megjelenítéséről gondoskodik. Lényege, hogy a Tesco számára minél nagyobb hírverést keltsünk, megerősítve a márka arculatát. Eszközeink között szerepelnek a hagyományos hirdetések és tájékoztatások, a vásárlói kártya akciók, egyéb különleges reklámok és számos további eszköz, amely segíti, hogy a Tesco márka a lehető legvonzóbb színben tűnjön fel. A nagy nyilvánosságot élvező reklámok tevékenységüknek csupán egy részét alkotják.

Árazás, promóció és forgalomtervezés

Nyilvánvaló, hogy az árak játsszák a legfőbb szerepet abban, hogy a vásárlók a mi áruházainkat választják. A reklámkampányoknak jut a főszerep abban, hogy a vásárlóknál kedvet, érdeklődést teremtsünk, majd elnyerjük hűségüket. Mindezek mellett ezen csapat folyamatosan figyeli versenytársaink tevékenységét is.

Piackutatás

Ez a csapat végzi üzletágunk, vásárlóink és versenytársaink elemzését. Az eredmények alapján lehetőség nyílik a megfelelő piaci stratégiák kialakítására, annak érdekében, hogy folyamatosan a piac élén maradhassunk.

Kiket keresünk?

A jelentkezőkkel szembeni elvárásaink:

  • lehetőség szerint marketing- vagy elemzői területen szerzett felsőfokú végzettség,
  • vevőközpontú szemlélet,
  • nyitottság,
  • jó elemzői képesség,
  • pozitív és újító gondolkodás.

Előnyt jelent:

  • több éves, piacvezető vállalatnál vagy kiskereskedelmi, FMCG cég marketingosztályán szerzett munkatapasztalat.

A megfelelő jelöltek kiváló belső képzési programjaink révén rekordidő alatt jutnak az elvárt felkészültségi szintre. Folyamatosan nyitottak vagyunk az új ötletekre és a versenytársaktól eltérő megközelítésekre. Az alapvető elvárás velünk szemben, hogy tudjuk, mi a fontos vásárlóinknak. Ezáltal képesek vagyunk felismerni, hogyan befolyásolhatjuk pozitívan a vásárlói szokásokat és a beszerzés folyamatát, így az üzletág igazi szakértőivé válunk.

Áruházak

Áruházban szeretne dolgozni?

Nézze meg, milyen pozíciókat ajánlunk!

Áruházban szeretne dolgozni?

Disztribúció

A disztribúció a szakterülete?

Most nagyszerű lehetőségeket kínálunk!

A disztribúció a szakterülete?

Központi iroda

Központi irodai karrierre vágyik?

Tekintse meg álláslehetőségeinket!

Looking for store work?