Portálunk szolgáltatásainak igénybevételéhez az Ön internetböngészőjében engedélyezni kell a sütik (cookie-k) és a Javascript használatát is.Technikai feltételek


Marketing

Feladatunk

Marketingtevékenységünk egyik része nagyon látványos. Televíziós reklámjaink, akciós újságaink, internetes és az írott sajtóban megjelenő hirdetéseink az egész országban népszerűek. Meglepő módon az, hogy a vásárlókat rábeszéljük a Tescóra, csak töredéke feladatunknak. Munkánk másik része elemző, kutató jellegű. Többek között a statisztikai kimutatások révén követjük piaci részesedésünket, kutatásaink mennyiségi és minőségi mutatói alapján figyelemmel kísérjük a vásárlói elégedettségét és teljesítményünk változását az előző évihez képest.

A vásárlók hangjaként működünk

Ez azt jelenti, hogy nemcsak a vevőkkel kommunikálunk a vonzó és jól megtervezett hirdetési kampányainkon keresztül, hanem a Tesco egészét befolyásoljuk annak érdekében, hogy a vásárlók nálunk minden kedvükre valót megtaláljanak. Számunkra a vásárló az első – és ez nem csupán egy üres jelszó. A marketingcsapat a motorja a „Vásárlókért mindenkinél többet teszünk” ígéretünk megvalósításának. Mindenben a vevők kedvét keressük, és tájékoztatásul szolgálunk a legfrissebb és várható vásárlói trendekről az üzletág valamennyi területe számára. Tisztán, következetesen és a márkaértékeknek megfelelően kommunikálunk.

Felépítésünk

Helyi és áruházi marketing

A helyi szinten végzett marketingtevékenység alapvető áruházaink működése számára, hiszen ennek segítségével lehetünk csak biztosak abban, hogy minden egyes áruház a legjobb helyen a megfelelő kínálattal, a legjobb árakkal és szolgáltatásokkal rendelkezik. A helyi marketingcsapat dolgozza ki a helyi vonatkozású marketing kampányokat, amelyek az újáruház- és felújítási programjainkat segítik, áruházi szinten tevékenykednek és kommunikálnak a fogyasztókkal. Az áruházi marketingcsapat ugyanakkor annak felkutatásában segít, hogy az adott térség vásárlóinak mire van szüksége - ezáltal termékeink legjavát nyújthatjuk az adott közösség részére -, illetve biztosítja a beruházási és kiskereskedelmi csapatokkal való szoros együttműködést.

Márka marketing

E csapat a Tesco vásárlóbarát megjelenítéséről gondoskodik. Lényege, hogy a Tesco számára minél nagyobb hírverést keltsünk, megerősítve a márka arculatát. Eszközeink között szerepelnek a hagyományos hirdetések és tájékoztatások, a vásárlói kártya akciók, egyéb különleges reklámok és számos további eszköz, amely segíti, hogy a Tesco márka a lehető legvonzóbb színben tűnjön fel. A nagy nyilvánosságot élvező reklámok tevékenységüknek csupán egy részét alkotják.

Árazás, promóció és forgalomtervezés

Nyilvánvaló, hogy az árak játsszák a legfőbb szerepet abban, hogy a vásárlók a mi áruházainkat választják. A reklámkampányoknak jut a főszerep abban, hogy a vásárlóknál kedvet, érdeklődést teremtsünk, majd elnyerjük hűségüket. Mindezek mellett ezen csapat folyamatosan figyeli versenytársaink tevékenységét is.

Piackutatás

Ez a csapat végzi üzletágunk, vásárlóink és versenytársaink elemzését. Az eredmények alapján lehetőség nyílik a megfelelő piaci stratégiák kialakítására, annak érdekében, hogy folyamatosan a piac élén maradhassunk.

Kiket keresünk?

A jelentkezőkkel szembeni elvárásaink:

  • lehetőség szerint marketing- vagy elemzői területen szerzett felsőfokú végzettség,
  • vevőközpontú szemlélet,
  • nyitottság,
  • jó elemzői képesség,
  • pozitív és újító gondolkodás.

Előnyt jelent:

  • több éves, piacvezető vállalatnál vagy kiskereskedelmi, FMCG cég marketingosztályán szerzett munkatapasztalat.

A megfelelő jelöltek kiváló belső képzési programjaink révén rekordidő alatt jutnak az elvárt felkészültségi szintre. Folyamatosan nyitottak vagyunk az új ötletekre és a versenytársaktól eltérő megközelítésekre. Az alapvető elvárás velünk szemben, hogy tudjuk, mi a fontos vásárlóinknak. Ezáltal képesek vagyunk felismerni, hogyan befolyásolhatjuk pozitívan a vásárlói szokásokat és a beszerzés folyamatát, így az üzletág igazi szakértőivé válunk.

Áruházak

Áruházban szeretne dolgozni?

Nézze meg, milyen pozíciókat ajánlunk!

Áruházban szeretne dolgozni?

Online bevásárlás

Új üzletágunk tagja lenne?

Jelentkezzen nyitott pozícióinkra!

Új üzletágunk tagja lenne?

Központi iroda

Központi irodai karrierre vágyik?

Tekintse meg álláslehetőségeinket!

Disztribúció

A disztribúció a szakterülete?

Most nagyszerű lehetőségeket kínálunk!

A disztribúció a szakterülete?