Portálunk szolgáltatásainak igénybevételéhez az Ön internetböngészőjében engedélyezni kell a sütik (cookie-k) és a Javascript használatát is.Technikai feltételek


Beszerzés – non-food

A kínálat növekedése

Aki belép egy Tesco áruházba, saját szemével is meggyőződhet arról, hogy milyen komolyan vesszük non-food termékkínálatunk bővítését. Ez minden korábbinál nagyobb választékot jelent, egészen a plazma tévétől a legegyszerűbb kis fajátékokig. Csak az Egyesült Királyságban több mint 13%-os növekedést produkált a Tesco ezen részlege, és a mutatók más országokban is hasonlóan kedvezőek. Mindez különösen szép eredmény, ha figyelembe vesszük a kiskereskedelem területén mutatkozó visszaesést.

Folyamatos célunk, hogy a legjobb beszállítókkal, a legalacsonyabb árakon kössünk üzletet, így jelentős megtakarítást érjünk el vásárlóink számára. A non-food termékek forgalma igen szép eredményeket produkál: egyre többen döntenek úgy, hogy nem csak az alapvető háztartási cikkeket veszik meg a Tesco áruházaiban, hanem olyan magasabb árkategóriájú termékeket is, mint a ruházati cikkek, televíziók, hűtőgépek vagy sportfelszerelések. Mindez azt mutatja, hogy a vásárlók elégedettek árainkkal, az általunk nyújtott minőséggel, valamint non-food területünk széles árukínálatával. Annak ellenére, hogy már most is jelentős a piaci részesedésünk, folyamatosan újabb lehetőségek mutatkoznak területünkön.

Csapatunk tagjai

Beszerzők

A beszállítókkal közösen dolgoznak azon, hogy vásárlóink a minőségi termékek legnagyobb választékához, a legjobb árakon jussanak hozzá. A beszerzők döntik el, hogy milyen termékeket áruljunk, milyen forrásból szerezzük be azokat, figyelembe véve azt, hogy a vásárlók milyen összeget hajlandók adni érte. Jó érzékkel rendelkeznek ahhoz, hogy lássák, milyen termékekre van igazán szüksége a fogyasztóknak ma és a jövőben, és az újításra is képesek. Vagyis nem elegendő önmagában a legújabb trendeknek való megfelelés, azt is tudniuk kell, hogy egy év múlva mire lesz igény.

Készlettervezők

Legfőbb célkitűzésünk – hogy az élelmiszer-területhez hasonló jellegű kínálatot nyújtsuk vásárlóinknak –, számos tervezési és logisztikai kérdést vet fel. Meg kell tervezni a reklámkampányt és az értékesítési menetrendet, össze kell állítani az árukészletet, illetve meg kell határozni a költségvetést. Jól szervezett csapatunkban magasan képzett szakemberek dolgoznak együtt. Ők a készlettervezők, akik azért felelnek, hogy a vásárlók mindig megkapják, amit keresnek, és ők biztosítják azt is, hogy a megfelelő számú termék, a megfelelő helyen, a megfelelő időben rendelkezésre álljon. Ismerik a vásárlói szokásokat, alaposak, analitikai készséggel és matematikai érzékkel rendelkeznek. Ezen képességek révén előre tudják jelezni, hogy mely termékek válnak a közeljövőben népszerűvé, majd megszervezik az áruellátást, ezáltal biztosítják, hogy az adott termékből mindenhová elegendő jusson.

Technológusok

Azon dolgoznak, hogy az új termékek mindenben megfeleljenek a biztonsági és jogszabályi előírásoknak, de egyben a legszigorúbb etikai követelményeknek is.

Adminisztrátorok

Segítik a működés szervezeti feltételeinek megvalósítását és a megfelelő információáramlást.

Kiket keresünk?

A Tesco valamennyi üzletágában érvényesítjük a „vásárolj kevesebbért' alapelvünket, beszerzőinkről pedig közismert, hogy remek érzékkel alkudják ki a legjobb árakat a beszállítókkal folytatott tárgyalások során. Ezt nemcsak üzleti érdekünk diktálja, hanem a vásárlói érdekek is, hiszen a megtakarításokat velük osztjuk meg.

A jelentkezőkkel szembeni elvárásaink:

  • kiváló üzleti érzék,
  • átlagon felüli meggyőző és elemző készség,
  • kellő energia, kitartás és állóképesség,
  • önálló munkára való képesség,
  • felelősségtudat.

Amit cserébe nyújtunk: munkaköreink a legközvetlenebb betekintést biztosítják a piac működésébe, továbbá egy világszínvonalon kiemelkedő, sikeres csapat támogatását élvezheti minden munkatársunk.

Tudjon meg többet dolgozóinkról:

Áruházak

Áruházban szeretne dolgozni?

Nézze meg, milyen pozíciókat ajánlunk!

Áruházban szeretne dolgozni?

Online bevásárlás

Új üzletágunk tagja lenne?

Jelentkezzen nyitott pozícióinkra!

Új üzletágunk tagja lenne?

Központi iroda

Központi irodai karrierre vágyik?

Tekintse meg álláslehetőségeinket!

Disztribúció

A disztribúció a szakterülete?

Most nagyszerű lehetőségeket kínálunk!

A disztribúció a szakterülete?