Portálunk szolgáltatásainak igénybevételéhez az Ön internetböngészőjében engedélyezni kell a sütik (cookie-k) és a Javascript használatát is.Technikai feltételek


Beszerzés – non-food

A kínálat növekedése

Aki belép egy Tesco áruházba, saját szemével is meggyőződhet arról, hogy milyen komolyan vesszük non-food termékkínálatunk bővítését. Ez minden korábbinál nagyobb választékot jelent, egészen a plazma tévétől a legegyszerűbb kis fajátékokig. Csak az Egyesült Királyságban több mint 13%-os növekedést produkált a Tesco ezen részlege, és a mutatók más országokban is hasonlóan kedvezőek. Mindez különösen szép eredmény, ha figyelembe vesszük a kiskereskedelem területén mutatkozó visszaesést.

Folyamatos célunk, hogy a legjobb beszállítókkal, a legalacsonyabb árakon kössünk üzletet, így jelentős megtakarítást érjünk el vásárlóink számára. A non-food termékek forgalma igen szép eredményeket produkál: egyre többen döntenek úgy, hogy nem csak az alapvető háztartási cikkeket veszik meg a Tesco áruházaiban, hanem olyan magasabb árkategóriájú termékeket is, mint a ruházati cikkek, televíziók, hűtőgépek vagy sportfelszerelések. Mindez azt mutatja, hogy a vásárlók elégedettek árainkkal, az általunk nyújtott minőséggel, valamint non-food területünk széles árukínálatával. Annak ellenére, hogy már most is jelentős a piaci részesedésünk, folyamatosan újabb lehetőségek mutatkoznak területünkön.

Csapatunk tagjai

Beszerzők

A beszállítókkal közösen dolgoznak azon, hogy vásárlóink a minőségi termékek legnagyobb választékához, a legjobb árakon jussanak hozzá. A beszerzők döntik el, hogy milyen termékeket áruljunk, milyen forrásból szerezzük be azokat, figyelembe véve azt, hogy a vásárlók milyen összeget hajlandók adni érte. Jó érzékkel rendelkeznek ahhoz, hogy lássák, milyen termékekre van igazán szüksége a fogyasztóknak ma és a jövőben, és az újításra is képesek. Vagyis nem elegendő önmagában a legújabb trendeknek való megfelelés, azt is tudniuk kell, hogy egy év múlva mire lesz igény.

Készlettervezők

Legfőbb célkitűzésünk – hogy az élelmiszer-területhez hasonló jellegű kínálatot nyújtsuk vásárlóinknak –, számos tervezési és logisztikai kérdést vet fel. Meg kell tervezni a reklámkampányt és az értékesítési menetrendet, össze kell állítani az árukészletet, illetve meg kell határozni a költségvetést. Jól szervezett csapatunkban magasan képzett szakemberek dolgoznak együtt. Ők a készlettervezők, akik azért felelnek, hogy a vásárlók mindig megkapják, amit keresnek, és ők biztosítják azt is, hogy a megfelelő számú termék, a megfelelő helyen, a megfelelő időben rendelkezésre álljon. Ismerik a vásárlói szokásokat, alaposak, analitikai készséggel és matematikai érzékkel rendelkeznek. Ezen képességek révén előre tudják jelezni, hogy mely termékek válnak a közeljövőben népszerűvé, majd megszervezik az áruellátást, ezáltal biztosítják, hogy az adott termékből mindenhová elegendő jusson.

Technológusok

Azon dolgoznak, hogy az új termékek mindenben megfeleljenek a biztonsági és jogszabályi előírásoknak, de egyben a legszigorúbb etikai követelményeknek is.

Adminisztrátorok

Segítik a működés szervezeti feltételeinek megvalósítását és a megfelelő információáramlást.

Kiket keresünk?

A Tesco valamennyi üzletágában érvényesítjük a „vásárolj kevesebbért' alapelvünket, beszerzőinkről pedig közismert, hogy remek érzékkel alkudják ki a legjobb árakat a beszállítókkal folytatott tárgyalások során. Ezt nemcsak üzleti érdekünk diktálja, hanem a vásárlói érdekek is, hiszen a megtakarításokat velük osztjuk meg.

A jelentkezőkkel szembeni elvárásaink:

  • kiváló üzleti érzék,
  • átlagon felüli meggyőző és elemző készség,
  • kellő energia, kitartás és állóképesség,
  • önálló munkára való képesség,
  • felelősségtudat.

Amit cserébe nyújtunk: munkaköreink a legközvetlenebb betekintést biztosítják a piac működésébe, továbbá egy világszínvonalon kiemelkedő, sikeres csapat támogatását élvezheti minden munkatársunk.

Tudjon meg többet dolgozóinkról:

Áruházak

Áruházban szeretne dolgozni?

Nézze meg, milyen pozíciókat ajánlunk!

Áruházban szeretne dolgozni?

Disztribúció

A disztribúció a szakterülete?

Most nagyszerű lehetőségeket kínálunk!

A disztribúció a szakterülete?

Központi iroda

Központi irodai karrierre vágyik?

Tekintse meg álláslehetőségeinket!