Portálunk szolgáltatásainak igénybevételéhez az Ön internetböngészőjében engedélyezni kell a sütik (cookie-k) és a Javascript használatát is.Technikai feltételek


Beszerzés - élelmiszer

„A termék határoz meg minket”

Vállalatunk zöldség-gyümölcs kereskedelemmel indult, és még ma is az élelmiszerek határozzák meg arculatunkat és legfőbb tevékenységünket. Mivel mindenkit szívesen látunk áruházainkban, külön örömet jelent számunkra a vásárlói ízlések és elvárások sokszínűsége. Azon dolgozunk, hogy vásárlóink számára az élelmiszerek legszélesebb választékát, ezen belül is a vezető termékcsaládok, illetve a saját, Tesco termékek széles skáláját nyújthassuk. A kiváló minőségű Prémium termékekkel, a Színes és Családi márkákkal, a Value (gazdaságos) kiszereléssel, valamint számtalan egyéb hasznos ötletekkel járulunk hozzá a családok ellátásához.

Ahogyan működünk

Célunk és feladatunk

Az üzletág többi részéhez hasonlóan a mi célunk is az, hogy vásárlóinknak a lehető legszélesebb választékot nyújtsuk az elérhető legalacsonyabb árakon. Az új termékek bevezetésekor az árak rugalmas és optimális kialakításán dolgozunk, szorosan együttműködve beszállítóinkkal. Mi határozzuk meg, mit árulunk, és milyen áron kínáljuk azt, döntéseink végső soron minden egyes áruházi üzletmenetre, sőt az egész üzletágra kihatnak.

Elvárások velünk szemben

A beszerzéshez számtalan jogszabályi, illetve technikai jellegű elvárás kapcsolódik. Biztosítanunk kell, hogy termékeink a sokrétű követelményeknek megfeleljenek, e téren kiemelkedő szerepet tölt be a nemzetközi beszerzési és kereskedelmi minőségbiztosítási üzletágunk. Komoly erőfeszítéseket teszünk arra is, hogy az erkölcsi elvárásoknak megfelelő, környezettudatos döntéseket hozzunk. Minden egyes kategórián belül minden csapat arra törekszik, hogy az üzletágat az innováció még magasabb szintjére vihesse, ehhez még hatékonyabb módozatokat találjon, és a globális lehetőségeinknek még nagyobb teret adhasson. Aki erre a területre kerül, lehetősége lesz egy összetett és világszínvonalú üzletágon belül az igazi tulajdonosi szemlélet és a felelősségteljes munkavégzés megismerésére.

Együttműködés a beszállítókkal

Tevékenységünk alapvető jellemzője a beszállítókkal való szoros együttműködés. Úgy bánunk beszállítóinkkal, ahogyan szeretnénk, hogy velünk bánjanak: tisztességes és felelősségteljes módon, megosztva tudásunkat és támogatva őket az új termékek kialakításában, valamint a vásárlói trendek követésében. A beszállítókkal ápolt jó kapcsolat azért különösen fontos számunkra, mert az ő sikerük a mi sikerünk része is. Az együttműködésben létrejött beszerzés nemcsak beszállítóinkhoz hoz közel minket, de egyben hozzájárul ahhoz, hogy a magasabb minőséget nyújtsuk vásárlóink számára. Különös hangsúlyt fektetünk arra is, hogy beszerzőink megértsék a hazai kereskedelmi törvény vonatkozó fejezeteit, és ezeknek megfelelően végezzék munkájukat.

Területeink

Az élelmiszer-beszerzés több különböző területet ölel fel, mindegyik a saját beszerzési igazgatója irányításával dolgozik. Az egyes területekhez a hasonló élelmiszer-kategóriák tartoznak, főbb területek: hűtött áru, mirelit, tejtermék, fűszerek, szárazáru, hal és baromfi, pékáru, üdítő és sör, bor és égetett szesz.

Kiket keresünk?

Ahhoz, hogy vásárlóinknak a legjobb árakon biztosítsuk a legjobb minőséget, folyamatosan várjuk azokat a jó képességű jelentkezőket, akik kiváló kereskedelmi érzékkel rendelkeznek, ezáltal alkalmasak arra, hogy a jó minőségű árukat felkutassák és beszerezzék, esetleg gyakorlatra is szert tettek ezen a téren. Olyan munkatársakat várunk, akik továbbra is a megfelelő termékekkel képesek ellátni árházainkat, és akiknek legalább annyira fontos termékeink eredete és csomagolása, valamint az egészséges áruk biztosítása, mint vásárlóink számára. Olyan emberekre van szükségünk, akik tudják, hogyan teremthetnek a kihívásokból igazi lehetőségeket.

Tudjon meg többet dolgozóinkról:

Áruházak

Áruházban szeretne dolgozni?

Nézze meg, milyen pozíciókat ajánlunk!

Áruházban szeretne dolgozni?

Online bevásárlás

Új üzletágunk tagja lenne?

Jelentkezzen nyitott pozícióinkra!

Új üzletágunk tagja lenne?

Központi iroda

Központi irodai karrierre vágyik?

Tekintse meg álláslehetőségeinket!

Disztribúció

A disztribúció a szakterülete?

Most nagyszerű lehetőségeket kínálunk!

A disztribúció a szakterülete?