Portálunk szolgáltatásainak igénybevételéhez az Ön internetböngészőjében engedélyezni kell a sütik (cookie-k) és a Javascript használatát is.Technikai feltételek


Áruház igazgató és boltvezető

Ha valakinek erőssége a vevőszolgálat, az aligha találhat jobb pozíciót az áruház igazgatónál. A kiskereskedelemben aligha találhat bárki nagyobb, izgalmasabb és főleg jutalmazóbb kihívást egy Tesco áruház vezetésénél – ez tény, nem hencegés.

Aki itt dolgozik, egy olyan üzletág meghatározó részévé válhat, amelynek jó hírét a vásárló előtérbe helyezése alapozta meg, miközben egy hozzá hasonlóan elkötelezett csapat veszi körül.

Mire van szükség?

Nyilvánvaló – az elérhető legjobb munkatársakra van szükségünk. Vagyis a kiskereskedelem alapos ismerete mellett szükség van vezetői képességekre is. Arról nem beszélve, hogy itt akár heti több száz milliós forgalomról beszélhetünk egy igencsak forgalmas áruházban.

A nagy kihívás

A Tesco áruház igazgatói munkaidejük legnagyobb részét az eladótérben töltik, csapatukkal együtt dolgozva. Feladatuk a csapat vezetése és inspirálása – és „A legkisebb is számít!” üzenet betartása a vásárlók, a munkatársak és a működtetés szempontjából. Ha ez zökkenőmentesen zajlik, akkor a pénzügyi siker is minden további nélkül garantált.

Mikor és hol?

A munka jellegében akadnak fontos különbségtételek – hipermarketjeinkben, melyeket áruház igazgatók irányítanak, például több nem-élelmiszer terméket árulunk, míg a kisformátumú üzleteinkben, melyek a boltvezetők felelősségére vannak bízva, inkább élelmiszert kínálunk vásárlóinknak. Különböző üzleti modellek, más-más hangsúlyokkal, de mindegyik összefogása kihívást jelentő feladat a maga nemében.

Az áruház igazgatói és boltvezetői munkához hozzátartozik továbbá:

  • Hétből öt napot az áruházban.
  • Az áruház működésének megfelelő műszakbeosztásban.

Áruházak

Áruházban szeretne dolgozni?

Nézze meg, milyen pozíciókat ajánlunk!

Áruházban szeretne dolgozni?

Disztribúció

A disztribúció a szakterülete?

Most nagyszerű lehetőségeket kínálunk!

A disztribúció a szakterülete?

Központi iroda

Központi irodai karrierre vágyik?

Tekintse meg álláslehetőségeinket!

Looking for store work?