Portálunk szolgáltatásainak igénybevételéhez az Ön internetböngészőjében engedélyezni kell a sütik (cookie-k) és a Javascript használatát is.Technikai feltételek


Áruház igazgató és boltvezető

Ha valakinek erőssége a vevőszolgálat, az aligha találhat jobb pozíciót az áruház igazgatónál. A kiskereskedelemben aligha találhat bárki nagyobb, izgalmasabb és főleg jutalmazóbb kihívást egy Tesco áruház vezetésénél – ez tény, nem hencegés.

Aki itt dolgozik, egy olyan üzletág meghatározó részévé válhat, amelynek jó hírét a vásárló előtérbe helyezése alapozta meg, miközben egy hozzá hasonlóan elkötelezett csapat veszi körül.

Mire van szükség?

Nyilvánvaló – az elérhető legjobb munkatársakra van szükségünk. Vagyis a kiskereskedelem alapos ismerete mellett szükség van vezetői képességekre is. Arról nem beszélve, hogy itt akár heti több száz milliós forgalomról beszélhetünk egy igencsak forgalmas áruházban.

A nagy kihívás

A Tesco áruház igazgatói munkaidejük legnagyobb részét az eladótérben töltik, csapatukkal együtt dolgozva. Feladatuk a csapat vezetése és inspirálása – és „A legkisebb is számít!” üzenet betartása a vásárlók, a munkatársak és a működtetés szempontjából. Ha ez zökkenőmentesen zajlik, akkor a pénzügyi siker is minden további nélkül garantált.

Mikor és hol?

A munka jellegében akadnak fontos különbségtételek – hipermarketjeinkben, melyeket áruház igazgatók irányítanak, például több nem-élelmiszer terméket árulunk, míg a kisformátumú üzleteinkben, melyek a boltvezetők felelősségére vannak bízva, inkább élelmiszert kínálunk vásárlóinknak. Különböző üzleti modellek, más-más hangsúlyokkal, de mindegyik összefogása kihívást jelentő feladat a maga nemében.

Az áruház igazgatói és boltvezetői munkához hozzátartozik továbbá:

  • Hétből öt napot az áruházban.
  • Az áruház működésének megfelelő műszakbeosztásban.

Áruházak

Áruházban szeretne dolgozni?

Nézze meg, milyen pozíciókat ajánlunk!

Áruházban szeretne dolgozni?

Online bevásárlás

Új üzletágunk tagja lenne?

Jelentkezzen nyitott pozícióinkra!

Új üzletágunk tagja lenne?

Központi iroda

Központi irodai karrierre vágyik?

Tekintse meg álláslehetőségeinket!

Disztribúció

A disztribúció a szakterülete?

Most nagyszerű lehetőségeket kínálunk!

A disztribúció a szakterülete?