Portálunk szolgáltatásainak igénybevételéhez az Ön internetböngészőjében engedélyezni kell a sütik (cookie-k) és a Javascript használatát is.Technikai feltételek


Eladói munkakörök

Nappalos eladó-árufeltöltő

Gyakran a legnyilvánvalóbb apró dolgok adják a Tesco erősségét. Nagyon fontos például, hogy termékeink a polcokon tökéletes rendben legyenek elhelyezve.

Az eladó munkájának legnagyobb része abból áll, hogy ott legyen, és segítséget nyújtson a vásárlóknak – odavezesse őket egy termékhez, amit nem találnak, vagy elmagyarázza nekik, hogyan járhatnak a legjobban egy-egy akciós ajánlattal.

Az eladó feladata, hogy eligazítsa a vásárlókat, és segítséget nyújtson nekik a keresett termék megtalálásában. Segítse a raktári személyzetet a rakodásnál, feltöltse az árukészletet, továbbá biztosítsa a pultok és a padló tisztaságát.

Ehhez barátságos, rugalmas hozzáállás szükséges – tényleg hinni kell „A legkisebb is számít!” elvben.

Éjszakai eladó-árufeltöltő

Amikor dunyha alatt alszik az ország nagy része, éjszakai árufeltöltő stábunk azon szorgoskodik, hogy a vásárlók pontosan azt találják a polcokon, amit keresnek.

A Tescónál ez a munkakör nem csupán a polcok feltöltését jelenti, hanem a készletek forgatását, vagy akár a kassza mögötti munkát. Akárcsak a nappalos árufeltöltők esetében, itt is fontos az együttműködés a raktári személyzettel, a sorok rendben és tisztán tartása, illetve a segítségnyújtás a kollégáknak, hogy a nap bármely órájában a legkiválóbb vásárlási élményt nyújthassuk az ide látogatóknak.

Ehhez bizony kell az optimista hozzáállás, csakúgy, mint a kezdeményező készség és a lelkesedés.

Csoportvezetők

A csoportvezetők legfőbb feladata, hogy lehetővé tegyék azt, hogy a vásárló megkapja azt, amiért ide érkezett, azáltal, hogy biztosítják a megfelelő árufeltöltést, illetve azáltal, hogy csapatuk tagjait mindenkoron a megfelelő módon és időben tájékoztatják arról, ami a részlegen történik.

A csoportvezetők napi szintű döntéseket hoznak a csapat nevében, és természetesen támogatást nyújtanak az osztályvezetőknek.

A munka része a frissen munkába álltak instruálása, a csapat tagjainak megfelelő időbeosztásának kialakítása és a munkateljesítmény ellenőrzése, valamint a megfelelő üzenetek közvetítése.

Az ilyen munkatárs lelkes, keményen dolgozik, és odaadóan figyel a vásárlói igényekre, illetve képes csapatának tagjait a legmagasabb szintű teljesítményre ösztönözni a vásárlók kiszolgálásában – hiszen „A legkisebb is számít!”

Áruházak

Áruházban szeretne dolgozni?

Nézze meg, milyen pozíciókat ajánlunk!

Áruházban szeretne dolgozni?

Disztribúció

A disztribúció a szakterülete?

Most nagyszerű lehetőségeket kínálunk!

A disztribúció a szakterülete?

Központi iroda

Központi irodai karrierre vágyik?

Tekintse meg álláslehetőségeinket!

Looking for store work?