Portálunk szolgáltatásainak igénybevételéhez az Ön internetböngészőjében engedélyezni kell a sütik (cookie-k) és a Javascript használatát is.Technikai feltételek


Eladói munkakörök

Nappalos eladó-árufeltöltő

Gyakran a legnyilvánvalóbb apró dolgok adják a Tesco erősségét. Nagyon fontos például, hogy termékeink a polcokon tökéletes rendben legyenek elhelyezve.

Az eladó munkájának legnagyobb része abból áll, hogy ott legyen, és segítséget nyújtson a vásárlóknak – odavezesse őket egy termékhez, amit nem találnak, vagy elmagyarázza nekik, hogyan járhatnak a legjobban egy-egy akciós ajánlattal.

Az eladó feladata, hogy eligazítsa a vásárlókat, és segítséget nyújtson nekik a keresett termék megtalálásában. Segítse a raktári személyzetet a rakodásnál, feltöltse az árukészletet, továbbá biztosítsa a pultok és a padló tisztaságát.

Ehhez barátságos, rugalmas hozzáállás szükséges – tényleg hinni kell „A legkisebb is számít!” elvben.

Éjszakai eladó-árufeltöltő

Amikor dunyha alatt alszik az ország nagy része, éjszakai árufeltöltő stábunk azon szorgoskodik, hogy a vásárlók pontosan azt találják a polcokon, amit keresnek.

A Tescónál ez a munkakör nem csupán a polcok feltöltését jelenti, hanem a készletek forgatását, vagy akár a kassza mögötti munkát. Akárcsak a nappalos árufeltöltők esetében, itt is fontos az együttműködés a raktári személyzettel, a sorok rendben és tisztán tartása, illetve a segítségnyújtás a kollégáknak, hogy a nap bármely órájában a legkiválóbb vásárlási élményt nyújthassuk az ide látogatóknak.

Ehhez bizony kell az optimista hozzáállás, csakúgy, mint a kezdeményező készség és a lelkesedés.

Csoportvezetők

A csoportvezetők legfőbb feladata, hogy lehetővé tegyék azt, hogy a vásárló megkapja azt, amiért ide érkezett, azáltal, hogy biztosítják a megfelelő árufeltöltést, illetve azáltal, hogy csapatuk tagjait mindenkoron a megfelelő módon és időben tájékoztatják arról, ami a részlegen történik.

A csoportvezetők napi szintű döntéseket hoznak a csapat nevében, és természetesen támogatást nyújtanak az osztályvezetőknek.

A munka része a frissen munkába álltak instruálása, a csapat tagjainak megfelelő időbeosztásának kialakítása és a munkateljesítmény ellenőrzése, valamint a megfelelő üzenetek közvetítése.

Az ilyen munkatárs lelkes, keményen dolgozik, és odaadóan figyel a vásárlói igényekre, illetve képes csapatának tagjait a legmagasabb szintű teljesítményre ösztönözni a vásárlók kiszolgálásában – hiszen „A legkisebb is számít!”

Áruházak

Áruházban szeretne dolgozni?

Nézze meg, milyen pozíciókat ajánlunk!

Áruházban szeretne dolgozni?

Online bevásárlás

Új üzletágunk tagja lenne?

Jelentkezzen nyitott pozícióinkra!

Új üzletágunk tagja lenne?

Központi iroda

Központi irodai karrierre vágyik?

Tekintse meg álláslehetőségeinket!

Disztribúció

A disztribúció a szakterülete?

Most nagyszerű lehetőségeket kínálunk!

A disztribúció a szakterülete?