Portálunk szolgáltatásainak igénybevételéhez az Ön internetböngészőjében engedélyezni kell a sütik (cookie-k) és a Javascript használatát is.Technikai feltételek


Egy perc alatt jelentkezhet a következő álláshirdetésre:

  • Akció szervező asszisztens(Budaörs központi iroda)

Jelentkezési adatok
Adatkezelési nyilatkozat

Jelen adatvédelmi tájékoztató elfogadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. (H-2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3., cégjegyzékszám: 13-10-040628, adatvédelmi nyilvántartási azonosító: 00707-0004, a továbbiakban: Adatkezelő, vagy Tesco) személyes adataimat kezelje. Az adatkezelés célja egyrészt, hogy a jelentkező számára megfelelő állások kerülhessenek kiajánlásra, másrészt, hogy az adott pozíció betöltésére a TESCO a leginkább megfelelő személyt megtalálja. A felvett személyes adatokat a TESCO 1 év folyamatos inaktív (bejelentkezés nélküli) állapot után automatikusan törli.
Az Adatkezelő kijelenti, hogy a személyes adatokat kizárólag a fent írt célból használja, a mindenkor hatályos adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően.

Fontos tudnivalók:
A jelentkező (a továbbiakban: „érintett") az adatait önkéntesen szolgáltatja, egyben kijelenti, hogy az így átadott adatok megfelelnek a valóságnak, valamint kötelezettséget vállal arra, hogy bármely, az adatokban történt változás esetén azt haladéktalanul bejelenti a Tesco, mint Adatkezelő részére, vagy az adatokat maga frissíti.
Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, kérheti személyes adatainak helyesbítését és törlését, emellett megilleti őt a tiltakozási jog, valamint a bírósági jogérvényesítés joga. (Személyes adatai helyesbítését és törlését maga az érintett is elvégezheti.)
A fenti adatvédelmi tájékoztatót megismertem, és az abban írtakat magamra nézve kötelező érvényűnek fogadom el.

Kérem, írja be a képen látható 4db karaktert, kisbetű-nagybetű megkötés nélkül: